Kontakta Gerimax

Hör av dig

Orkla Care

Orkla Care erbjuder produkter inom hälsa och välbefinnande som underlättar att leva ett hälsosamt liv. Vi säljer och marknadsför bland annat följande varumärken; Nutrilett, Maxim, Pikasol, Litomove, Pharbio Omega-3.

Orkla Care – en seriös och kvalitetssäkrad leverantör

Orkla Care är en seriös leverantör av olika typer av kosttillskott, viktminskningsprodukter och sportnutrition. Vi värdesätter högt vår trovärdighet och därför är vi certifierade enligt branschorganisationen Svensk Egenvårds ”System för säkra kosttillskott, sport- och viktminskningsprodukter”. Certifieringskriterierna har Svensk Egenvård tagit fram tillsammans med LRQA och de bygger på branschriktlinjerna för kosttillskott och för sport- och viktminskningsprodukter  samt ett antal internationellt erkända livsmedelsstandarder. Orkla Care var ett av de första företagen i Sverige som certifierades för kosttillskott, sport- och viktminskningsprodukter.

Certifieringen innebär att vi på Orkla Care har åtagit oss ansvar att arbeta enligt fastlagda kriterier och att vi genom regelbundna kontroller granskas så att vi vidmakthåller våra kunskaper och att vi fortfarande uppfyller kriterierna för certifieringen.

Certifieringen av ”System för säkra kosttillskott, Sport- och viktminskningsprodukter” är tidsbegränsad till en treårsperiod. Detta innebär att om vi vill fortsätta att vara en certifierad leverantör kommer vi varje år genomgå en uppföljningsrevision samt vart tredje år genomgå en grundligare revision, likt den vi genomgick när vi blev certifierade från början.

Så här kontaktar du oss:

Frågor kring produkter
konsumentkontakt@orkla.se
0771- 99 88 11, vardagar 09:00-11:00

Leverans- och orderfrågor
kundtjanst@orklacare.se
08-590 96 301, vardagar 09:00-16:00

© Orkla Care AB
Org: 556612-5653
Box 1336
171 26 Solna

Kontaktformulär

    Namn

    E-post

    Telefonnummer

    Meddelande